Werkwijze

 
Het ontwerpen en bestellen van een Low Budget Grafmonument is erg eenvoudig. U klikt op de knop ONTWERPEN. Op deze pagina maakt u een keuze voor het gewenste model waarna u een lettertype uitkiest. De locatie van de tekst en tekstgrootte zijn simpel aan te geven. Ook kunt u één of meerdere ornamenten* invoeren. In het voorbeeld rechts op uw scherm wordt direct het resultaat getoond.
 
Nadat de indeling naar wens is, klikt u op akkoord. Hierop ontvangt u een e-mail ter bevestiging waarin zowel de proefdruk als de totale kosten worden aangegeven. Wij raden u aan de tekst van de proefdruk letter voor letter door te nemen om eventuele spelfouten*  tegen te gaan. Na uw eindakkoord ontvangt u de factuur. Na ontvangst van uw betaling krijgt u bericht dat het monument in behandeling is genomen. Binnen drie weken wordt deze per koerier in discrete verpakking op het gewenste afleveradres bezorgd.
 
*De meerprijs van een gelaserd ornament bedraagt € 35,00 per stuk. Houdt u er rekening mee dat er begraafplaatsen zijn die een eigen maatvoering hanteren. Indien gemeentelijk bepaald, dient u zelf zorg te dragen voor het aanvragen van een vergunning. *Low Budget Monumenten garandeert dat het grafmonument volgens de door u opgegeven opmaak afgeleverd wordt en neemt derhalve geen verantwoording voor de door u gemaakte tekst- dan wel indelingsfouten.

 

Laser voorziet het monument van gravure.Monument wordt in discrete verpakking verstuurd.